Τρίτη 7 Μαΐου 2019








''ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ''.Αναλυτικά όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας.

Φίλες και φίλοι Πωγωνίσιοι ένας ελεύθερος επαγγελματίας συμπατριώτης μας μπαίνει για τα καλά αυτή τη φορά στο στίβο των πεπραγμένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο δήμο Πωγωνίου. Αυτός λοιπόν είναι ο κ.Ζηκόπουλος Σταύρος. Οικονομολόγος-Αμπελουργός με ανήσυχο εργασιακό πνεύμα,αφού το ελεύθερο επάγγελμα είναι το στοιχείο του αλλά και με επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του. Ο κ.Ζηκόπουλος με ιδέες που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή μας χρόνια τώρα φωνάζει τεκμηριωμένα για το πώς μπορεί να αναβαθμιστεί η περιοχή μας. Το Πωγώνι μας. Έχει καταθέσει τις απόψεις του κατά καιρούς στην ιστοσελίδα μας ήτε γραπτώς ήτε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις. Τώρα λοιπόν έβαλε μπροστά τις μηχανές του και προχωράει ακάθεκτος για την διεκδίκηση της θέσης του δημάρχου στο δήμο Πωγωνίου. Με ένα επιτελείο από γνωστούς πωγωνίσιους ρίχνεται στη προεκλογική μάχη μέχρι τέλους. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε κάποια στιγμή. Οί μάχες είναι το στοιχείο του και ξέρει πάντα να κερδίζει. Απόδειξη η απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική του καριέρα που τον αναδεικνύει ώς έναν από τους ποιό επιτυχημένους κάτοικους του Πωγωνίου.Εμείς από την πλευρά μας θα ευχηθούμε ολόψυχα στο κ.Σταύρο Ζηκόπουλο καλή επιτυχία στην προσπάθειά του όπως και στους συνεργάτες του. Ανθρώπους σαν τον Σταύρο Ζηκόπουλο το Πωγώνι πραγματικά τους έχει ανάγκη.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Με τις προγραμματικές μας θέσεις για ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στο Πωγώνι μπαίνουμε στη μάχη της προεκλογικής περιόδου και σας καλούμε σε συστράτευση στην  κατεύθυνση αλλαγής της πορείας στο Δήμο μας.
Χαιρετίζουμε την τόσο μεγάλη συμμετοχή στα τοπικά συμβούλια δείγμα της αγωνιάς  για το αύριο στο Πωγώνι και για την καθημερινότητα του πολίτη.
          <  Για να ΑΛΛΑΞΕΙΣ τη ΧΩΡΑ -  ΑΛΛΑΞΕ το ΔΗΜΟ σου >
                                      
                ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:

 ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  


 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ:

 Δ.Ε. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΚΡΑΝΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΤΣΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΧΑΣΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δ.Ε. ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΜΠΕΣΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΠΠΑ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΧΑΡΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ    

                 Δ.Ε. ΔΕΛΒΙΝΑΚΙOΥ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΕΞΑΡΧΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΙΜΙΛΙΟΥ                                                                          ΜΗΛΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  [ΝΕΑΝΘΗ]
ΜΠΟΥΡΑΤΖΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΟΥΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΤΣΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  [ΒΟΣΤΙΝΙΩΤΗΣ]

Δ.Ε. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ:

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΡΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΕΥΡ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ:

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 ΔΙΕΥΡ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΒΔΑΝΗΣ                                                                                                                                                           ΔΗΜΗΤΡIΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                              
  πληροφορίες τηλ.6979003515 η 6977216892 email.stauroszikopoulos@hotmail.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου